Bolaget skall bedriva catering av mat och dryck samt konsultverksamhet och personaluthyrning inom hotell, restaurang och konferens och därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|
Omsättning (tkr) | 130 | 398 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -39 | 69 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -39 | 69 |
Årets resultat (tkr) | -39 | 54 |
Summa tillgångar (tkr) | 86 | 171 |
Antal anställda | 1 | 1 |
2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|
Omsättning (tkr) | 130 | 398 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -39 | 69 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -39 | 69 |
Årets resultat (tkr) | -39 | 54 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | ||
Omsättningstillgångar (tkr) | 86 | 171 |
Tillgångar (tkr) | 86 | 171 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 65 | 104 |
Obeskattade reserver (tkr) | ||
Avsättningar (tkr) | ||
Långfristiga skulder (tkr) | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 21 | 67 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 86 | 171 |
2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | ||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | ||
Löner till övriga anställda (tkr) | ||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | ||
Sociala kostnader (tkr) | ||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 130 | 398 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | ||
Vinstmarginal | -30.0% | 17.3% |
Soliditet | 75.6% | 60.8% |
Kassalikviditet | 409.5% | 255.2% |
Bolaget skall bedriva catering av mat och dryck samt konsultverksamhet och personaluthyrning inom hotell, restaurang och konferens och därmed förenlig verksamhet.